Napomena

Upute za prijavu mladih na SHKM u Sisku


Susret Hrvatske katoličke mladeži u Sisku 5. i 6. svibnja 2012. godine trajat će dva dana,kao i dosadašnji susreti. Svi mladi, uključujući one iz susjednih biskupija dolaze u Sisačku biskupiju na oba dana i naše ih obitelji s radošću očekuju.

Na razini Obora za mlade HBK dogovorene su dobne granice za sudjelovanje na SHKM u Sisku. Donja dobna granica je 16, a gornja 29 godina. Svi van ovih dobnih granica mogu sudjelovati jedino uz preporuku župnika i u dogovoru s Povjerenstvom za pastoral mladih pojedine(nad)biskupije. Prijave mladih za SHKM Sisak 2012. odvijat će se isključivo preko župnih ureda koji će iste proslijediti Uredu za pastoral mladih pojedinih (nad)biskupija. Pojedinačne prijave nisu moguće.Prijave na područjima pojedinih (nad)biskupija započet će prema dogovoru župa i Ureda za pastoral mladih te biskupije, a trajat će najkasnije do 1. travnja.

Prijave za mlade iz svijeta i Hrvatskih katoličkih misija ići će preko tajništva Organizacijskog odbora SHKM Sisak 2012. Započinju 1. veljače i traju do 1. travnja. Svi mladi, odnosno predstavnici Hrvatski katoličkih misija koji planiraju doći u Sisak mogu se javiti tajništvu Organizacijskog odbora na E-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi im mogle biti proslijeđene daljnje upute. 

Obrazac za prijavu te okvirni program Susreta možete pronaći u izborniku SHKM 2012 na našim stranicama. 

 

 

 

 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION