Napomena

Ljeto u Taizéu

 Hodočašće mladih Sisačke biskupije u Taizé

 19. do 29. srpnja 2013. godine

Polazak: petak 19. srpnja u 22 sata

Povratak: ponedjeljak 29.07 oko 5 sati

Prijave najkasnije do 08. Srpnja 2013.

 

19. 07. Petak: Polazak iz Siska ispred crkve Sv. Marije Kraljice Mira u Naselju (Petrinjska bb u 22:00 sati. Vožnja autobusom, uz povremene pauze, kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i Francusku do Lyona.

20. 07. subota: Dolazak u Lyon u jutarnjim satima. Razgled drugog po važnosti i trećeg po veličini francuskog grada  čija je stara gradska jezgra upisana na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Grad ima prekrasan amfiteatar, rimsko kazalište i brojne spomenike iz Galo-rimskom razdoblja. Razgled bazilike Notre-Dame de Fourvière (iz 19. st.) i romaničko-gotičke Katedrale sv. Ivana. Oko podneva, odlazak do ekumenskog kampa Taizé s očekivanim dolaskom oko 16:00 sati.

Cjelotjedni program u Taizeu od 20. 07. do 28.07.2013.

28.07. nedjelja: Polazak iz Taizéa u 07:00 sati, vožnja do Torina sa zaustavljanjem i razgledom grada. Posjet torinskoj katedrali gdje se čuva Sveto platno (Sindon) u kojem je bio zamotan Isus nakon što su ga položili u grob. Mogućnost mise u katedrali. Polazak u popodnevnim satima prema Hrvatskoj. Dolazak u Sisak na mjesto polaska u ponedjeljak 29.07 oko 5:00 sati.

CIJENA  ARANŽMANA: 1.200,00 kn po osobi

U cijenu aranžmana je uključeno:

prijevoz autobusom visoke turističke klase i smještaj vozača

stručno vodstvo

svi razgledi prema programu

taxa od 50 € u Taizeu

troškovi organizacije i provedbe aranžmana

Obavezno putno zdravstveno osiguranje: putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), osiguranje privatne odgovornosti, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja može se uplatiti samo kod prijave za putovanje, u paketu sa zdravstvenim osiguranjem, dok se za zdravstveno osiguranje može uplatiti neposredno pred sam polazak na putovanje. Osiguranje se plaća gotovinom i jednokratno.

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA

Kod prijave uplaćuje se 30% ukupne cijene putovanja, a preostalih 70% najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Plaćanje je moguće gotovinom i kreditnim karticama (obročno: Maestro i  Masterdcard  Zagrebačke banke 2-12 rata, Diners 2-12 rata, American do 6 rata).

Organizator putovanja je Sisačka biskupija, Ured za pastoral mladih i vlč. Branko Koretić, povjerenik za mlade kao odgovorna osoba.

Prijavit se možete na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

U prijavi je potrebno navesti:

Ime i prezime

Datum rođenja

Adresu

Župu

Broj mobitel

E mail adresa

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION