Napomena

SHKM Dubrovnik 2014

 

Prijave za SHKM u Dubrovniku

Predprogram započinje u subotu u 12 sati u staroj gradskoj jezgri s ponudom raznovrsnih programa.

Središnje misno slavlje bit će istoga dana u luci Gruž s početkom u 17 sati.

-  Po završetku misnog slavlja, mladi će se uputiti u župe Dubrovačke biskupije gdje će, prema programu župe domaćina, provesti nedjeljno prijepodne.

-  Na susretu će moći sudjelovati samo prijavljeni sudionici koji će nakon prijave dobiti svoju jedinstvenu akreditaciju koja će ujedno biti ulaznica za predprogram, muzeje u gradu, kao i prostor središnjeg euharistijskog slavlja.

  • Ø Prijave

Prijave za SHKM započele su u utorak, 7. siječnja 2014. i zatvaraju se na Pepelnicu, 5. ožujka 2014. godine, nakon čega više neće biti mogućnosti prijava.

-   Mladi će se prijavljivati isključivo u svojim župama, župe će potom prijave proslijediti Uredu za pastoral mladih sisačke biskupije, a Ured će izvršiti prijavu organizatoru u Dubrovnik. Direktne prijave u Dubrovnik nisu moguće, kao ni pojedinačne prijave biskupijskom uredu za pastoral mladih.

-   Po završetku prijava u župi, župni animatori će popunjenu tablicu za prijavu u digitalnom obliku proslijediti dekanatskom koordinatoru a koordinatori će prijave svih župa iz dekanata zajedno proslijediti Uredu za pastoral mladih sisačke biskupije putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a Ured će potom vašu prijavu unijeti u računalni sustav prijava.

-   Važno je da se u svim župama vodi popis prema dostavljenoj tablici i da se u nju unesu svi traženi podaci. Ako unutar župe nema dovoljno mladih za samostalan autobus, spajat ćemo župe unutar dekanata i po potrebi šire kako ne bi imali praznih mjesta a time i veće troškove. Bitno je da su svi predstavnici župa u kontaktu sa dekanatskim koordinatorima.

-   Donja dobna granica za sudjelovanje na susretu je 15 godina, a gornja 30 godina.

-   Kotizacija za sudjelovanje na susretu je 30 kuna u što ulazi i jedinstvena majica koju će dobiti svi sudionici susreta. Moguće veličine majica su S, M, L, XL i XXL koje je potrebno obvezatno navesti za svaku prijavljenu osobu. Kotizaciju je potrebno odmah prikupiti kako bismo na vrijeme uplatili Dubrovniku i kako bi prema uplaćenoj kotizaciji mogli potvrditi našu prijavu.

-   Po završetku prijava iz Dubrovnika će na Ured za mlade sisačke biskupije dostavit majice i akreditacije za sve prijavljene grupe iz naše biskupije, a za preuzimanje obavijestit ćemo dekanatske koordinatore.

  • Ø Kateheze

-   Svi mladi koji se prijave za SHKM u Dubrovniku, obvezatni su sudjelovati na katehezama unutar župe ili na nivou dekanata, kako se već župni animatori dogovore. Molim animatore da se pobrinu da svi sudionici prođu katehetsku pripravu za sam susret.

-   Katehetski priručnici za animatore podijeljeni su svim župnicima, a ako još neka župa nije preuzela može to učiniti u biskupijskom ordinarijatu.

-   Dodatne materijale za kateheze možete preuzeti s naše web stranice www.mladisb.hr, kao i sam priručnik u pdf formatu, tumačenje loga, molitvu i himnu susreta.
Kateheze možete pogledati i preuzeti ovdje.

-   Sve ostale informacije možete potražiti i na stranici mladih dubrovačke biskupije www.mladi-dbk.com

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION