Napomena

Malonogometni turnir krizmanika Sisačko-katedralnog dekanata

U subotu, 22. veljače 2014. u dvorani OŠ Budaševo u Budaševu, održan je malonogometni turnir ovogodišnjih krizmanika Sisačko-katedralnog dekanata. Sudjelovalo je ukupno šest momčadi iz župa:  Uzvišenja Svetog Križa (dvije momčadi), Svetog Kvirina, Pohoda Blažene Djevice Marije te Svetog Josipa Radnika iz Siska i Blaženog A. Stepinca iz Budaševa, koje su bile podijeljene u dvije skupine.

Nakon razigravanja po skupinama u završnicu su se plasirale prve dvije najbolje momčadi župa iz svake skupine: Pohod BDM i Sv. Kvirin te Sv. Josip Radnik i Bl. A. Stepinac. U napetim utakmicama i odličnoj atmosferi momčad župe Sv. Kvirina pobijedila je momčad Pohoda BDM sa rezultatom od 5 : 0, a momčad župe Sv. Josipa Radnika momčad Bl. A. Stepinca sa rezultatom 4 : 1.

Plasman u finalnu utakmicu izborile su momčadi iz župa Sv. Kvirin i Sv. Josip Radnik u kojoj je župa Sv. Kvirin pobijedila sa rezultatom od 3:2 i tako zasluženo osvojila prvo mjesto na čemu im, još jedanput, iskreno čestitamo.

U utakmici za 3. mjesto natjecale su se momčadi iz župe Pohod BDM i Bl. A. Stepinaca u kojoj je momčad Bl. A Stepinca pobijedila sa uvjerljivim rezultatom od 8:0.

U svim utakmicama i na cjelokupni turnir stavljen je veliki naglasak na korektnu igru i sportsko ponašanje a čitav turnir protekao je u dobrom i vedrom ozračju čemu je svakako pridonijelo odlično suđenje i izvrsna organizacija turnira.

 

fra Matija Antun Mandić

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION