Napomena

Druženje zborova mladih u Voloderu

U subotu, 02.09.2017.g. s početkom u 17.00 h, u Voloderu, održalo se druženje zborova na kojem su sudjelovali: Zbor mladih "Madonna Nives" iz Kutine, zbor "Antunova srca" iz Volodera i zbor župe sv. Alojzija Gonzage iz Popovače.

Unatoč kiši koja je jako promijenila planove, program se održao - mladi su se smjestili u prostoriju župnog dvora. Program je počeo u 17.00 h natjecateljskim igrama. Svaka osoba je dobila određenu boju koja je predstavljala ime njezine grupe, svi su međusobno bili izmiješani kako bi se međusobno bolje upoznali i stekli nova poznanstva i prijateljstva.

Nakon igara na redu je bila sv. misa i klanjanje s početkom u 19.30 h, a to je predvodio naš povjerenik za mlade Ivan Grbešić. Nakon toga oko 21.00 h ponovno smo se vratili na još malo druženja uz mnogo pjesme i veselja.

Za poklon i sjećanje na ovaj predivan dan, svatko je dobio malo srce s porukom ovog susreta, a svakom zboru je uručen pehar kao sjećanje na ovo zajedničko druženje.

Dragi mladi, zaista hvala vam što ste poslušali poruku ovog susreta i stvarno došli k srcu koje nas sve ljubi. Vaš osmijeh, pjesma, radost i zaigranost pokazuje koliko nas Bog povezuje i koliko smo sretni što Ga poznajemo i prihvaćamo u svojim srcima. Svojim uzorom trebamo biti primjer ostalim mladima koji Boga još nisu upoznali i ne priznaju ga. Širite radosnu vijest evanđelja, širite svojom pjesmom Božju ljubav i pjevajte i svirajte Bogu i dalje jer zbor anđela pjeva s vama i raduje se pjevati slavu Bogu.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION